当前位置首页 > 人力资源/企业管理 > 招聘面试
搜柄,搜必应! 快速导航 | 使用教程  [会员中心]

[江苏]2023年南京银行扬州分行社会招聘上岸历年高频考点试卷答案详解

文档格式:DOCX| 70 页|大小 2.10MB|积分 25|2023-08-23 发布|文档ID:230117236
第1页
下载文档到电脑,查找使用更方便 还剩页未读,继续阅读>>
1 / 70
此文档下载收益归作者所有 下载文档
  • 版权提示
  • 文本预览
  • 常见问题
  • [江苏]2023年南京银行扬州分行社会招聘上岸历年高频考点试卷答案详解(图片大小可自由调整)第I卷一.单项选择题(共50题)1.方框空缺处应填入的是( )A.见图AB.见图BC.见图CD.见图D答案:A 本题解析:每组图的小图都是一个曲线字母和两个直线字母构成2.一旦把人分成不同的群体——运动员、社会学学生、数学教授——我们就有可能夸大群体内部的相似性和群体之间的差异性从而造成“外群体同质效应”(outgroup?homogeneity?effect)的出现——即认为类别之外的他人都是“相似的”,不同于“我们”和“我们的”群体因为人们一般都喜欢那些觉得与自己相似的人,不喜欢那些与自己不一样的人,所以这种分类最终导致内群体偏好这段文字意在说明(  )A.应当跟自己不喜欢的人划清界限B.造成“外群体同质效应”的原因C.要接纳与自己不同且不喜欢的人D.群体划分会导致群体偏好的产生答案:D 本题解析:第一步,意图判断题首句提到人会分成不同群里有可能夸大群体内部的相似性和群体之间的差异性,第二句是首句话题的延续,带来了“外群体同质效应”这个结果,接着解释“外群体同质效应”这个结果的原因,最后提出了最终的结论:导致内群体偏好,所以文段是分总结构。

    第二步,匹配选项A项和C项的对策是错误的,所以排除A项和C项B项的原因非重点,排除B项D项是总句对应的意思,保留D项故本题正确答案选D3. __________ the 2008 Olympic Games will be held in Beijing is quite clear to the people all over the world. A.ThatB.WhetherC.WhatD.If答案:A 本题解析:“That”引导主语从句,不可省略4.下列( )食物不能食用A.生姜芽B.豆芽C.蒜芽D.土豆芽答案:D 本题解析:土豆的休眠期一过便开始发芽,不仅薯块表面皱缩,而且产生一种生物碱——茄碱(马钤薯毒素),食用时对人体有害本题答案选D5.甲、乙、丙各出资5万元合伙开办一家餐馆,经营期间,丙提出退伙,甲、乙同意,三方约定丙放弃一切合伙权利,也不承担合伙债务下列选项哪一个是正确的?()A.丙退伙后对原合伙的债务不承担责任B.丙退伙后对原合伙的愤务仍应承担连带清偿责任C.丙退伙后对原合伙的债务承担补充责任D.丙退伙后仍应以其出资额为限对原合伙债务承担淸偿责任答案:B 本题解析:最高人民法院《关于贯彻执行〈中华人民共和国民法通则〉若干问题的意见))(试行)第五十三条规定,合伙经营期间发生亏损,合伙人退出合伙时未按约定分担或者未合理分担合伙债务的,退伙人已分担合伙债务的,对其参加合伙期间的全部债务仍负连带责任。

    故B项正确6.我听说建行提供免费水,是真的?”“是的,我帮您把水壶灌满,喝完了您随时来!”“随时都能来吗?”“书架上的书是免费的吗?”“只要我们营业就对外开放,欢迎您随时来歇息看书,服务都是免费的!”一-这- -幕幕传递温暖的画面,几乎每天都在遍布全国的中国建设银行网点上演,成为网点员工新的服务常态,以上描述的是中田建设银行推进网点银行服务资源对公众开放,打造的服务民生的新品牌,该品牌的名字是( )A.建行之家B.劳动者港湾C.创业者港湾D.建行家园答案:B 本题解析:中国建设银行“劳动者港湾”为辛勤工作的户外劳动者送上清凉,送上关怀便民柜,手机加油站、便民雨伞、医药...小小的便利,处处是建行人的暖心和爱心7.去掉右侧立体图形中的哪一项后,剩下的三项能拼成左侧的立体图形?A.如上图所示B.如上图所示C.如上图所示D.如上图所示答案:A 本题解析:第一步,明确设问内容选择一个不是左侧立体图形构成部分的选项第二步,分析选项B、C、D可以组合成左图的立体图形,组合方式如下图所示:8.无可否认我们生活在一个创新的时代。

    越来越多的竞争使我们越来越意识到在知识经济时代,仅仅拥有知识是不够的现代人掌握的知识,比几千年前的孔子,甚至比牛顿时代的智者拥有的知识还要多,但我们发明创造的能力却要相差很远以下对这段话理解正确的一项是(  )A.知识不等同于思维B.现代人的知识量比古人更多C.现代人的创造能力比古人低D.竞争促使我们这个时代的知识量增多答案:A 本题解析:文段主要表达的是现代人虽然拥有更多知识但是缺乏创新选项B是文段陈述的事实但不是文段要表达的主要意思;选项C从文段无法推出现代人的创造能力比古人低;选项D属于无中生有,文段并没有表明竞争促使知识量增加故本题选A9.改进文风 ,_是语言问题、技术问题,_是思想问题、感情问题,那些居髙临下的呆板表述,固然与文字水平有关,但本质上反映的却是对待读者、对待群众的态度;那些了无新意的应景报道,_是创新能力不强,_是对世情党情国情缺乏深刻认识;那些穿靴戴帽的官样文章,看似热闹,但却令人生厌,让人反感依次填入横线部分最恰当的一项是()A.既 又 要么 要么B.既 又 与其说 不如说C.不仅 更 要么 要么D.不仅 更 与其说 不如说答案:D 本题解析:本题考查虚词的应用。

    思想问题、感情问题”显然比“语言问题、技术问题”表达的程度更深一层,因此首句是一个递进关系,故排除A、B;再看第三、四空,两个分句,明显后面层次更深,并非选择或并列的关系,“与其说……不如说……”的搭配最符合文意,排除C故正确答案为D10.{图}2011 年7 月产量低于上半年月均产量的是( )A.电B.钢铁C.水泥D.乙烯答案:D 本题解析:7 月产量低于上半年月均产量,则7 月产量应低于前七个月的月均产量观察四个选项对应数据,简单估算,A、B、C 对应的7 月产量都高于前七个月的月均产量;D 中916÷7>130,符合条件故正确答案为D11. Her mother asked her to keep the windows___________and the door A.opened ; closedB.open ; closedC.open ; closeD.opened ; close答案:B 本题解析:“keep+宾语+宾语补足语”意为“保持某种状态”,open本身就是形容词,开着的;closed意为“关着的”。

    两个形容词在此处作宾补,表示状态,因此本题答案为B12.在同一国家范围内,经济金融活动中一定不存在的风险是()A.信用风险B.操作风险C.国家风险D.法律风险答案:C 本题解析:13.如果从伦理的角度着眼,两极分化是一种悲剧性的社会现实面对落人破产者行列的许 多小生产者和劳动者,我们不能不寄予深切的同情但是从生产力的角度着眼,两极分化 是商品经济的价值规律发生作用后的必然结果,它发挥着约束和激励的功能,使人力资源 和物质资源都趋于更合理的配置对这段话理解正确的一项是( )A.从发展商品经济的角度看,两极分化具有一定的意义B.我们应对落人破产者行列的小生产者和劳动者寄予深切的同情C.我们不应该对落人破产者行列的小生产者和劳动者寄予太多的同情D.我们应该首先从经济的角度考虑问题,而不应该过多地从伦理的角度考虑问题答案:A 本题解析:这两句话是转折复句,重心在第二句,主要意思是:从生产力角度看,两极分化具有一定的意义,故A项正确B、C、D都曲解了作者的意图14.根据欧洲专利局3月6日公布的数据,2013年中国企业申请欧洲专利的数量为22292项,占全部欧洲专利申请数的8.4%,增长率高达16.2%。

    从数量上看,中国已经成为第(  )大欧洲专利申请国A.三B.四C.五D.六答案:B 本题解析:根据欧洲专利局3月6日公布的数据,2013年中国企业申请欧洲专利的数量为22292项,占全部欧洲专利申请数的8.4%,增长率高达16.2%从数量上看,中国已经成为第四大欧洲专利申请国15.A.见图AB.见图BC.见图CD.见图D答案:A 本题解析:题干的四个图形都能够一笔画成,选项中只有A符合条件因此选A16.技术转移.是指技术成果从一个企业、一个机构转移到其他企业、机构的活动大范围的技术转移就形成技术扩散根据以上的定义,下列不是技术转移的是()[2011年汕头农村信用社真题]A.F公司的一个部门负责人把一些经验传授给新加入的同事B.S大学的一个实验室最近通过研究开发出一种节能的新技术.他们把这一技术有偿地转让给了D企业C.P公司通过出售、或是授权转让专利或其他知识产权、技术给其他公司D.知识从产生知识的地方向使用知识的地方转移答案:A 本题解析:A选项中,部门负责人只是将经验在本企业內部传授,并没有转移到其他企业或者机构,不符合技术转移的定义。

    17.甲、乙、丙、丁四人的车分别为白色、银色、蓝色和红色在问到他们各自车的颜色时,甲说:“乙的车不是白色的乙说:“丙的车是红色的丙说:“丁的车不是蓝色的丁说:“甲、乙、丙三人中有一个人的车是红色的,而且只有这个人说的是实话如果丁说的是实话,那么以下说法正确的是(  )A.甲的车是白色的,乙的车是银色的B.乙的车是蓝色的.丙的车是红色的C.丙的车是白色的.丁的车是蓝色的D.丁的车是银色的.甲的车是红色的答案:C 本题解析:当题干信息只有唯一一个确定条件时,可由与该条件相关的话的真假入手解题此题要求根据四人所说的话来判断与车的颜色的对应关系只有丁的话是确定条件,可知“说实话的人的车是红色的,且甲、乙、丙三人中只有一人说实话”观察甲、乙、丙的话,发现乙的话中提到了红色,与该条件有关,可以此作为突破口显然,乙不可能说实话,否则乙和丙的车都是红色的,不符合题意;由乙的话为假可知丙的车不是红色的,那么丙说的也不是实话,则丁的车是蓝色的所以说实话的是甲,甲的车是红色的由甲的话“乙的车不是白色的”是实话,可知乙的车是银色的,则丙的车是白色的因此答案为C18.现实生活中,每个人都可能面临风险,但中国的老百姓忌讳谈及风险,忌讳谈及发生了意 外怎么办,所以,人们会主动购买银行证券产品,却很少主动购买保险。

    这说明( )A.客观事物对意识影响巨大B.意识是对客观事物的正确反映C.意识具有巨大的能动作用D.意识总是落后于客观实际答案:C 本题解析:本题考查对意识的反作用的理解老百姓忌讳谈及风险,结果导致很少主动购买保险,体现了错误意识的阻碍作用A说法与题意不符,B、D观点错误19.The repairperson could not find the specific problem ___________ had caused the computer to crash.A.howB.whomC.whatD.that答案:D 本题解析:通过分析句子结构,空格前为主语+动词+宾语的结构,因此空格以后的都必须为修饰先行词problem的关系代词从句20.艺术必须拒绝融人现实,从而保持一种 的姿态艺术之美所包含的自由、欢悦与人性是日常现实所 的,同时也不会为纷繁的日常现实所消蚀,所掩盖依次填入横线部分最恰当的一项是( )A.鹤立鸡群 匮缺B.出类拔萃 缺少C.与众不同 缺乏D.卓尔不群 匮乏答案:D 本题解析:根据首句可知第一空表达的是“艺术拒绝融人现实”后达到的一种独立状态。

    出类拔萃”形容人的品德、才能超出同类之上;“与众不同”指跟大家不一样,不契合文意,排除B、C 第二句所表达的意思是日常现实中具有艺术美所包含的自由、欢悦与人性,但是却很少选项A 中的“匮缺”强调缺失;选项D中的“匮乏”强调有,但是少显然后者更符合文意,正确答案为D21.YU HUI, a boisterous four- year-old hiving in Shanghai s what marketing people call a digitalnative. Over a year ago, she started communicating with her parents using WeChat, a Chinese mobile-messaging service. She is too young to carry around a mobile phone. Instead she uses a Mon Mon, an internet-connected device that inks through the cloud to the WeChat app. The cuddly critter s rotund belly disguiscs a microphone, which YU Hui uscs to send rambling updatesand songs to her parents ,it lights up when she gets an incoming message back.Like most professionals on the mainland her mother uses what rather than e-mail to conduct much of her business. The app offers everything from free video calls and instant group chats to news updates and easy sharing of large multimedia files. It has a business-oriented chat service akin to America's stack Yu Hui's mother also uscs her smart phonc camera to scan the WeChat QR(quick response )codes of people she meets far more ofien these days than she exchanges businesscards. YU Hui's father uses the app to shop online, to pay for goods at physical stores, settle utility bills and split dinner tabs with friends, just with a few taps. He can easily book and pay for axis,dumpling deliveries theatre tickets, hospital appointments and foreign holidays,all without ever leaving the Wechat universe.As one American venture capitalist puts it, Wechat is there' at every point of your daily contact with the world, from morning until night.It is this status as a hub for all internet activity, and as a platform through which users find their way to other services, that inspires Silicon alley firms including Facebook to monitor wechat closely. They are right to cast an envious eye. People who divide their time between China and the West complain that leaving Wechat behind is akin to stepping back in time.The underined phrase "akin to "is closest in meaning to?A.Based onB.Different fromC.Compared toD.Similar to答案:D 本题解析:无参考答案22.Building a house costs quite a lot of money. Suppose you plan to build a house. Your first step will be to find a right piece of land. Your choice will depend on many different things. You will probably try to find a sunny place, with pleasant surroundings near shops and bus stops, not too far from your friends and the place where you work.Next you will find a good builder, and together with the builder you will work out a plan. The builder will draw the plan. It will show the number of rooms, their position and size, and other parts, which must be noticed, such as windows, doors, and electric outlets. The builder will work out how much money is needed to build your house. He will work out the cost of the wood, bricks, the glass, and everything else that must be used in building the house. Later on, when he starts to build, this estimate must be corrected and revised. His estimate is based on existing prices, but prices of such things may change, and many other things may happen between the time when he makes the estimate and the time when he builds the house.When the builder gives his estimate, you may wish to change your plan. (You may also wish to change your builder, if his estimate is too high! ) You may find that the house you wanted at first costs too much, or that you can spend a little more and add something to your plan. The builder's estimate depends on the plan, but the final plan depends on the builder's estimate.When the builder starts to build a house, his estimate will have to be corrected and revised because _______.A.it is wrongly worked out by a workmanB.the future owner of the house thinks the estimate is so high that he cannot afford the buildingC.the prices of building materials and the expenses of labor may be different from the original prices and expensesD.estimates are usually mistaken in the beginning答案:C 本题解析:本题属细节考查题。

    考查的是在盖房的施工中,最初的预算必须更正与修改的原因短文第二段的倒数一、二句就有相对应的部分;随后,当他开始施工时,此预算必须更改与修正他的预算的根据是当时的价格,而建筑材料与其他东西的价格在制定预算和开始施工这一阶段很可能会有变化A项说的是“预算经常被施工者算错”,在短文中找不到依据;B项的“未来的房主认为预算太高他支付不起”在短文中也没有体现,D项的“在开始时预算往往是错的”与A项的错误一致.23.第43题答案是__________A.sideB.groundC.wallD.bottom答案:B 本题解析:联系下文,此处与后面提到的“要抬起头”正好相反24.A.见图AB.见图BC.见图CD.见图D答案:A 本题解析:观察图形,在第一组图形里,前两幅图形进行直接叠加,便形成了第三幅图第二组图形中,前两幅图直接叠加后形成了答案A所示的图形故选择A25.Questions 184-188 refer to the following article.President Barack Obama has issued his call to put global warming at the top of the internationalagenda, pledging to push for coordinated action by the world's biggest countries to tackle problem of climate change.In the speech, the US president on Tuesday laid out a three-pan plan to deal with climate change using the power of his office.He outlined a strategy to cut the US's carbon pollution by reducing emissions from coal-fired power plants; to prepare the US for the impact of climate change, suchas the super storm that ravaged the New Jersey coastline last year, and to lead the world by example in combating changing climate."While no single step can reverse the effects of climate change, the president believes we have a moral obligation to our kids to leave them a planet that's not polluted and White House official said.The coal industry said the proposals could prove devastating-----shares in US coal mining companies have been falling sharply-but Mr. Obama ' s speech was being watched closely around the world.In Europe, where the Eurozone crisis has pushed theclimate change agenda firmly into the political background, environmental campaigners said they hoped Mr.Obama's speech would puncture arguments tackling global warming as bad for the economy.”If you have got the US and China moving, then the argument that the EU is going it alone clearly doesn't stand up to scrutiny anymore," said Tom Brookes of the European Climate Foundation.The president said he would seek to expand new and existing international initiatives,including bilateral initiatives with China, India and other big emissions countries.What was the main point of Obama ' s speech?A.to call for actions to tackle the problems of climate changeB.to co-ordinate for the implementation of international agendaC.to lay out a plan for environmental problemsD.to find reasons for recent global warming答案:A 本题解析:原文开篇就提到President Barack Obama has issued his Call to put globalwarming at the top of the international agenda.由此可知,奥巴马演说的要点是将全球变暖问题置于国际日常工作事项首位。

    故选A26.以下关于银行理财产品要素所包含的信息中,一般不包括( )A.产品开发主体信息B.产品目标客户信息C.产品环境信息D.产品特征信息答案:C 本题解析:银行理财产品要素所包含的信息可以分为三大类:产品开发主体信息、产品目标客户信息和产品特征信息27.Questions refer to the following article.  On Friday June 7, 2013, we will undergo a major system upgrade that will bring into play more sophisticated technology to enhance the services and products that we can provide to you,our valued customer. These upgrades include making our debit card program “real-time” new and improved online banking, mobile banking and bill pay and more! We are excited about these changes—we believe that our new system will enable us to be able to focus even more on helping our customers,like you! It is important to us that this transition be a smooth one for you. These are just a few of the various changes that will soon take place. Please feel free to contact one of our friendly customer service representatives in Fisher or Mahomet with any questions you may have!  Fisher National Bank has a longstanding tradition of providing exceptional financial service. We want to thank you for being part of this tradition and for allowing us to meet your financial needs. We appreciate your patience through this exciting change and we value your trust and confidence.  All locations will be closing at 1∶00p.m. on Thursday June 6, 2013;however, drive ups will remain open as usual. Normal business hours will resume on Friday June 7.  Online banking will not be available from June 6 through June 9. Login(user)name will not change. Once the new system is in place on June 10(approximately 9a.m.), you will be prompted for your secret answer.  Please note: After the conversion to the new online banking system, you will no longer be able to see transaction history prior to June 6. Please log in prior to this to print off any history or statements.The word “exceptional” in Paragraph 2, Line 1, is closest in meaning to(  ).A.representativeB.typicalC.differentialD.extraordinary答案:D 本题解析:exceptional 意思是例外的,独特的;D项意思是特别的。

    28.目前,中国人民银行印发《金融科技(FinTech)发展规划(2019-2021)明确提出要:增强金融风险技防能力,正确处理安全与发展的关系,运用金融科技提升跨市场、跨业态、跨区城金融风险的识别、预警和处置能力,加强网络安全风险管控和金融信息保护,做好新技术应用风险防范,坚决守住不发生( ) 的底线A.操作性风险B.经营风险C.系统性金融风险D.财务风险答案:C 本题解析:中国人民银行印发《金融科技(FinTech) 发展规划(2019-2021)》 明确提出要增强金融风险技防能力,正确处理安全与发展的关系,运用金融科技提升跨市场、跨业态、跨区域金融风险的识别,预警和处置能力,加强网络安全风险管控和金融信息保护,做好新技术应用风险防范,坚决守住不发生系统性金融风险的底线所以答案选C.29.It can be concluded from Paragraph 5 and 6 that Rowling is__________.A.open-mindedB.warm-heartedC.good-naturedD.strong-willed答案:D 本题解析:文章五六段介绍了罗琳的生活遭遇,尽管遇到挫折,她仍然意志坚强,故选D。

    30.产品生命周期(product life cycle),简称PLC,是产品的市场寿命,要经历的周期是( )A.萌芽、成长、标准、退出B.产生、无序、有序、平稳C.产生、发展、扩张、萎缩D.形成、成长、成熟、衰退答案:D 本题解析:典型的产品生命周期一般可分为四个阶段,即形成期、成长期、成熟期和衰退期故本题答案选D31.在改革办学条件方面亟待解决的问题是(  )A.增加中小学的图书藏量B.改善中学的理科实验设备C.改善小学的分组实验条件D.以上三项都不是答案:D 本题解析:把原文里中小学的数据进行综合比较,并没有哪项明显偏低,更重要的是资料中强调的是成绩而不是问题,故正确答案为D32.方形运动场最近被扩建,其长和宽都扩大了1/2,则现在运动场的面积是原来的(  )A.2B.4C.9/4D.不知道答案:C 本题解析:原来面积=长×宽,长和宽都扩大1/2,则新面积=3/2长×3/2宽=9/4原来面积C选项正确,A、B、D选项错误故本题正确答案选C。

    33.Questions refer to the following notice and billing statement.  Estimated Bills  Although we try to read your gas meter every month, there are times when we simply cannot. We may not be able to access it if there is no one at your home to let us in. Weather conditions sometimes make it unsafe for meter readers to do their job. And meters do occasionally malfunction, making an accurate reading impossible.  When your meter is not actually read, you will receive an estimated bill. The estimate is based on weather trends and how much energy you have used in the past. When we are unable to get an actual meter reading, you will see the word “estimated” printed next to the meter reading on your bill.  Estimates can be avoided if you send us a reading that you have taken yourself.  Here are two ways to help prevent an estimated bill.  Call us with your meter reading at 18005551991. The best time to call is one day before your scheduled meterreading day. (Your meterreading date appears on page one of your Newtown Gas Company bill.)  Go to our Web site at to send us your meter reading.Send your reading at least one day before your scheduled meterreading day.  If you use either of these two methods to provide us with your reading, you will see the words “customer reading” next to the reading on your bill. If your meter readings have been estimated for four straight months, you must call us with your meter reading.  NEWTOWN NATURAL GAS COMPANYSaurabh Khan  Monthly statementMay80 Mount Street  Account number 5252670Vancouver, Canada  UsageMeter 1546774Account Summary  Actual readingApril 20133 thermsPayment received April 30$145.76  Customer readingMay 1949 thermsTotal amount due June 7$ 57.74  Average daily gas use (in therms)  Please mail your payment to Newtown Natural Gas Company, P.O. Box 388, Vancouver, Canada. Your next meter reading is scheduled for June 18.When is Mr. Khan’s next meter reading? (  )A.On April 20B.On May19C.On June 7D.On June 18答案:D 本题解析:账单最后一句提到下次抄表日“Your next meter reading is scheduled for June 18”,D项为正确答案。

    34.某次英语期末考试成绩公布后,有如下情况:王东比董强分数低,吴平比岳丽分数低,赵梅比吴平分数高,王东和赵梅得分一样如果以上陈述为真,则以下哪项也一定为真?(  )A.王东比吴平分数低B.岳丽比董强分数高C.岳丽比赵梅分数高D.董强比吴平分数高答案:D 本题解析:分析推理根据题干信息得知:①王东35.[银行真题]()A.151B.115C.123D.130答案:B 本题解析:44+21=53+12,88+41=(115)+14,66+91=138+1936.2013年2月25 日,国务院批转《关于深化(  )制度改革的若干意见》,该文件指出适度提高中共中央企业国有资本收益上缴比例,用于社会保障民生支出A.收入分配B.分配公平C.收入平等D.社会民生答案:A 本题解析:国务院批转《关于深化收入分配制度改革的若干意见》,要求各地区、各部门认真贯彻执行故本题答案为A37.自2011 年起,我国强化差别化住房信贷政策开始实施,对贷款购买第二套住房的家庭,首付款比例不低于60%,贷款利率不低于基准利率的1.1 倍。

    这一做法属于( )A.窗口指导B.一般性货币政策工具C.选择性货币政策工具D.利率管制答案:C 本题解析:选择性的货币政策工具是指中央银行针对个别部门、个别企业或某些特定用途的信贷所采用的货币政策工具比如证券市场信用控制、不动产信用控制和消费者信用控制38.How can high school students earn credits towards their apprenticeships?A.By making matches with an expert in a skilled tradeB.By taking part in a pre-apprenticeship programC.By interviewing auto mechanics or pastry makersD.By spending only 20% of their time in class答案:B 本题解析:暂无解析39.Yesterday the officers voted _____to offer large bonuses to high-performing employees.A.commonlyB.increasinglyC.criticallyD.unanimously答案:D 本题解析:暂无解析40.在世界市场上,中国生产的汽车比其他国家生产的汽车要便宜得多,因此,其他国家的汽车工业将失去一部分市场。

    而这些市场将被中国汽车占据以下哪一项是上述论述所要假设的?()Ⅰ.中国汽车的油耗比其他国家汽车的油耗更低Ⅱ.价格是汽车购买者考虑的重要因素Ⅲ.中国的汽车和其他国家的汽车的耐用性基本相同Ⅳ.汽车购买者具有较高的品牌忠诚度A.Ⅰ和ⅡB.Ⅰ、Ⅱ和ⅢC.Ⅱ、Ⅲ和ⅣD.Ⅱ和Ⅲ答案:D 本题解析:题干从“中国生产的汽车比其他国家生产的汽车要。

    点击阅读更多内容
    卖家[上传人]:住在富人区的他
    资质:实名认证